«Нічийна» вулиця: у Луцьку відремонтували забуту на десятиліття дорогу

«Нічийна» вулиця: у Луцьку відремонтували забуту на десятиліття дорогу

В обласному центрі Волині відремонтували дорогу на вулиці Андрузького, від якої свого часу «відхрещувалися» Луцьк та сусідня Підгайцівська громада.

Світлину з новим покриттям дороги поширив Вадим Слива

Нагадаємо, що минулоріч журналісти «Комунальної варти» намагалися з'ясувати кому підпорядковується вщент розбита дорога на цій вулиці, і на той час однозначної відповіді не вдалося отримати ні від міського, ні від Підгайцівського керівництва. Саме вона колись мала з'єднати вулицю Єршова з районною лікарнею у селі Липини, що нині знаходиться на території Підгайцівської громади. 

 

«Хтось з вас може пам‘ятати, як я жалівся на стан нашої вулиці, яка ніколи від початку існування не знала асфальту, а всі роботи з підтримки її придатною хоч до якогось використання проводилися виключно мешканцями з власної ініціативи та за власний кошт.

Тепер я хочу щиро подякувати Ігорю Поліщуку за те, що тепер наша вулиця виглядає так, як на фото», - пише Вадим Слива.

За його словами, різницю можна оцінити по фото:

«Дорога дуже вузенька, без тротуарів, також шкода, що перш ніж робити дорогу не зробили каналізацію, як ми просили у зверненні, однак, зважаючи на ситуацію в країні й практично повну відсутність фінансування, вважаю і такий благоустрій нашої вулиці величезною підтримкою з боку міської влади у цей складний час.

Тепер пішоходи не викручуватимуть ноги, й не будуть перестрибувати ями з багнюкою, а також вулицею приємно їхати й не доводиться «чухати» днище машини.

Дітвора теж щаслива, нарешті є де біля дому кататись на самокатах, скейтах та роликах, а це важливо, бо дитинство ж одне і воно швидко минає», - зазначає пан Вадим.

Вигляд дороги до ремонту у 2021 році.

Можливо зацікавить