«Ніколи було боятись»: ковельські рятувальники про двобій із вогнем від ракетного удару

«Ніколи було боятись»: ковельські рятувальники про двобій із вогнем від ракетного удару

Гасили пожежу, яка виникла у результаті ракетних ударів по об’єкту енергетики у Ковелі, 4 пожежних автомобілі та 26 чоловік особового складу 4 ДПРЧ та 19 ДПРЧ.

Про відважних рятувальників розповіли на сторінці Ковельської міської ради у фейсбуці.

Начальник Ковельського районного управління Головного управління ДСНС України у Волинській області, полковник служби цивільного захисту Володимир Войтанік, який безпосередньо керував роботами, розповідає, на той момент, коли надійшло повідомлення, відбувалась зміна чергових караулів. Тож вони одразу всі виїхали на виклик.

«Працювали у тепловідбивних костюмах, але вогонь був такої сили, що спорядження не витримувало. Утім, за 10 хвилин вдалось пожежу локалізувати. Хочу подякувати кожному із своєї команди. Хлопці — справжні професіонали», - підкреслює командир.

Сьогодні рятувальники, які боролись з ліквідацією наслідків ворожих обстрілів, знову на службі. Кажуть, що ніколи було боятись, адже у них була єдина ціль — не дати вогню поширитись, і якнайшвидше загасити полум'я. Вони усміхаються, жартують.

Із задоволенням зробили фото. Тож знайомтесь — наші Герої. Зліва направо: Андрій Домарецький, Руслан Омелянюк, Ярослав Левчук, Іван Павлючик, Олександр Столярчук, Ігор Мартинюк.

«Спасибі вам велике за мужність, відвагу, за якісно виконану роботу. Здоров'я, сили, наснаги. Миру нам усім і Перемоги. Слава Україні! І слава її неймовірним людям!», - додають у мерії.

«Ніколи було боятись»: ковельські рятувальники про двобій із вогнем від ракетного удару

«Ніколи було боятись»: ковельські рятувальники про двобій із вогнем від ракетного удару«Ніколи було боятись»: ковельські рятувальники про двобій із вогнем від ракетного удару«Ніколи було боятись»: ковельські рятувальники про двобій із вогнем від ракетного удару«Ніколи було боятись»: ковельські рятувальники про двобій із вогнем від ракетного удару«Ніколи було боятись»: ковельські рятувальники про двобій із вогнем від ракетного удару

Можливо зацікавить