«Ноги роз’їжджалися на льодяній дорозі»: жителі громади на Волині нарікають на нечищені вулиці

«Ноги роз’їжджалися на льодяній дорозі»: жителі громади на Волині нарікають на нечищені вулиці

Жителі Іваничівської громади на Волині скаржаться на неякісне прочищення місцевих доріг від снігу. Також нарікають, що їх погано посипають піском.

Про це пише БУГ.  

Місцеві мешканці та активісти обурюються, що в Іваничах не розчищені й не посипані дороги. А оскільки зараз мінусова і морозяна погода, то повсюди слизько, а відтак і не безпечно.

«Ноги роз’їжджалися на льодяній дорозі»: жителі громади на Волині нарікають на нечищені вулиці«Ноги роз’їжджалися на льодяній дорозі»: жителі громади на Волині нарікають на нечищені вулиці

Жителі селища кажуть, що такими дорогами вкрай важко, а то й не безпечно ходити. Мовляв, ноги роз’їжджалися на льодяній дорозі і страшно впасти й отримати якісь травми. Іваничівці стурбовані тим, що погані дороги можуть призвести до автомобільних аварій, або ж падінь і травмувань пішоходів.

До того ж, майже всюди в селищі не розчищені від снігу тротуари. Йти ними вкрай важко. Тому людям доводиться ходити по проїздній частині дороги. А це теж доволі не безпечно.

«Ноги роз’їжджалися на льодяній дорозі»: жителі громади на Волині нарікають на нечищені вулиці«Ноги роз’їжджалися на льодяній дорозі»: жителі громади на Волині нарікають на нечищені вулиці«Ноги роз’їжджалися на льодяній дорозі»: жителі громади на Волині нарікають на нечищені вулиці

До слова, місцеві мкшканці стверджують, що не розчищені вулиці Грушевського, Героїв УПА й Миру, дороги від Іванич до села Долинка, та «цукровому» районі селища.

«Ноги роз’їжджалися на льодяній дорозі»: жителі громади на Волині нарікають на нечищені вулиці«Ноги роз’їжджалися на льодяній дорозі»: жителі громади на Волині нарікають на нечищені вулиці«Ноги роз’їжджалися на льодяній дорозі»: жителі громади на Волині нарікають на нечищені вулиці«Ноги роз’їжджалися на льодяній дорозі»: жителі громади на Волині нарікають на нечищені вулиці

Можливо зацікавить