Нове відео про Луцьк об'єднало Миколу Голованя, літаки, «Гармидер» та багатьох відомих лучан

Нове відео про Луцьк об'єднало Миколу Голованя, літаки, «Гармидер» та багатьох відомих лучан

9 січня у Луцьку презентували новий проморолик міста. Нове відео присвячене його відомим жителям. Автори зізналися, що працювали над ним понад 1,5 року.

Відео опублікували на фейсбук-сторінці «Луцьк – приємне відкриття».

У повідомленні йдеться, що автори працювали над промороликом понад 1,5 року. За цей час змінилися концепції, сценарії та герої цього відео. Окрім цього, коли ролик майже був готовий для презентації, в Україні розпочалася війна.

 Про те автори все ж вирішили показати дух міста та його жителів і не відмовилися від початкової ідеї. На їх думку, це відео знакове,  бо відображає зв’язок поколінь і єдність історії в Луцьку.

Також у повідомленні йдеться, що цей ролик і його презентацію присвятили пам’яті Миколи Микитовича Голованя.

«9 січня 1943 року народився Микола Головань – відомий скульптор і почесний громадянин Луцька. Більшість знає його як творця «Будинку з химерами», автора сотень скульптур, які встановлені в Луцьку і не тільки. Він був для міста людиною-епохою, адже понад 40 років творив свій дім, який, без перебільшення, став одним із символів Луцька»,- йдеться у повідомленні.

Режисер цього відео став - Олександр Стеренчук, а оператором - Антон Аношин. А в управлінні туризму та промоції міста  Луцької міської ради запропонували реалізувати цю ідею.

Читати також:

Можливо зацікавить