Новонароджена дівчинка - у дуже важкому стані: волинянка просить допомоги

Новонароджена дівчинка - у дуже важкому стані: волинянка просить допомоги

Рідні маленької Вікторії Іванюк, котра із перших днів появи на світ бореться за життя, просять допомоги для дівчинки. Її мама Наталія Олександрівна – уродженка села Нові Березичі Любешівської громади Камінь-Каширського району.

Наразі жінка проживає на Хмельниччині, де і народилася її маленька донечка 10 травня. Але відтоді у сім’ї Іванюків триває постійна боротьба із важкими недугами, які не дають немовляті жити повноцінно, - пише газета Нове життя.

Адже, як свідчить довідка, видана у Хмельницькій обласній дитячій лікарні, дівчинка перебуває на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії новонароджених. У неї діагностовано ранній неонатальний сепсис, септичний шок, синдром масивної меконіальної аспірації. Більше того, розвинулися і ускладнення: двобічна тотальна пневмонія, гіпоксично-ішемічне ураження ЦНС, церебральна кома ІІ ступеня, набряк речовини головного мозку, ураження нирок та ін.

Дитина перебуває у тяжкому стані, потребує тривалого та дороговартісного лікування, яке для сім’ї не під силу. Тож рідні просять усіх допомогти врятувати їхню маленьку крихітку.

Долучитися до цього може кожен, перерахувавши кошти на номер картки мами Вікторії – 5168745128824155 (Наталія Олександрівна Іванюк).

Читайте також:

Можливо зацікавить