Нововолинськ: світла в оселях не буде протягом дня, вода є, каналізація - працює

Нововолинськ: світла в оселях не буде протягом дня, вода є, каналізація - працює

Згідно з інформацією мера Нововолинська, світла у оселях містян не буде до того часу, поки енергетики не відновлять наслідки ракетних обстрілів. Натомість критична інфраструктура - заживлена, а ближче до вечора обіцяють запустити котельні.

Нововолинський міський голова Борис Карпус у себе на сторінці повідомив про ситуацію в місті зі світлом та роботою критичної інфраструктури.

«Ситуація з електроенергією в громаді станом на 9:00. Світла в оселях мешканців і міста, і сіл, не буде протягом дня аж поки енергетики не ліквідують наслідки вчорашніх обстрілів.  Але не припиняється робота водоканалу, каналізаційно-насосних станцій, очисних споруд, Укртелекому та лікарні.  Тобто вода і каналізація будуть. Оповіщення, у разі повітряної тривоги, будуть звучати. Ближче вечора спершу запустять котельні. Далі - світло з’явиться у ваших будинках і квартирах», - повідомив він.

Крім того, з його слів, школи і садочки в першій половині дня працюють у звичному режимі.

Нагадаємо, у середу, 23 листопада у всій області пообіді зникло світло після ракетних обстрілів критичної інфраструктури, атомні станції також зупинилися.

Фото - ілютративне

Можливо зацікавить