Об'єдналися всі релігійні громади: У центрі Нововолинська помолилися за мир в Україні

Об'єдналися всі релігійні громади: У центрі Нововолинська помолилися за мир в Україні

У світлий Великодній понеділок на головній площі Нововолинська об’єдналися всі релігійні громади, щоб вознести молитву за мир в Україні.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив міський голова Борис Карпус. 

«Сьогодні Нововолинськ знову доводить, що ми – місто єднання», - зазначає мер у своєму дописі.

Православні, римо-, греко-католики та протестанти, сотні мешканців і гостей Нововолинська склали свої долоні й щиро просили Бога довгоочікуваної Перемоги світла й добра. Просили заступництва для наших військових, для людей, які ховаються від обстрілів і для кожної української родини.

«Я дякую кожному, хто в цей день відклав свої справи й знайшов час для молитви. Господь обов’язково почує наші прохання. Україна переможе!» - підсумовує Карпус.

Об'єдналися всі релігійні громади: У центрі Нововолинська помолилися за мир в УкраїніОб'єдналися всі релігійні громади: У центрі Нововолинська помолилися за мир в УкраїніОб'єдналися всі релігійні громади: У центрі Нововолинська помолилися за мир в УкраїніОб'єдналися всі релігійні громади: У центрі Нововолинська помолилися за мир в УкраїніОб'єдналися всі релігійні громади: У центрі Нововолинська помолилися за мир в УкраїніОб'єдналися всі релігійні громади: У центрі Нововолинська помолилися за мир в УкраїніОб'єдналися всі релігійні громади: У центрі Нововолинська помолилися за мир в УкраїніОб'єдналися всі релігійні громади: У центрі Нововолинська помолилися за мир в УкраїніОб'єдналися всі релігійні громади: У центрі Нововолинська помолилися за мир в УкраїніОб'єдналися всі релігійні громади: У центрі Нововолинська помолилися за мир в УкраїніОб'єдналися всі релігійні громади: У центрі Нововолинська помолилися за мир в УкраїніОб'єдналися всі релігійні громади: У центрі Нововолинська помолилися за мир в УкраїніОб'єдналися всі релігійні громади: У центрі Нововолинська помолилися за мир в Україні

Можливо зацікавить