Одягнутися стало дорожче. Як у Луцьку змінилися ціни на одяг

Одягнутися стало дорожче. Як у Луцьку змінилися ціни на одяг

Торік деякі речі подорожчали удвічі, тож тим, хто слідкує за модою, доведеться викласти більшу суму за одяг, аніж рік тому.

Підвищення цін протягом минулого року торкнулося чи не всіх сфер нашого життя. Зокрема, змінилася і вартість поповнення гардеробу. Видання ВСН вирішило прослідкувати ці зміни за рік.

Для цього порівняння обрали кілька луцьких магазинів: зокрема Kiki, Maneken. store, Styleformer та Кузя. Також ми з'ясували, чи подорожчали вишиванки, тож проаналізували ціни у магазині  Vovna.

До слова, у матеріалі подаються середні ціни на одяг.

Ціни піднялися на всі категорії одягу: жіночого, чоловічого, дитячого. Наприклад, светри, що раніше коштували від 679 гривень, тепер - від 849 гривень, а гольфи подорожчали майже удвічі: з 365 гривень змінилися на 649 гривень. 

Одягнутися стало дорожче. Як у Луцьку змінилися ціни на одягОдягнутися стало дорожче. Як у Луцьку змінилися ціни на одяг

Джинси нині вартують в межах 999 та 1150, проте раніше ціни були, як мінімум, на 100 гривень меншими. Вартість спортивних костюмів підвищилася приблизно наполовину.

Серед дитячого одягу у січні 2022 року гольфи для дівчинки були у 345, 389 гривень, спортивні костюми - 990, джинси - 812, 918 гривень, спідниці - 335, 375, светр для хлопчика - 292, 319, а худі - 445, 665 гривень. Заразом нині ціни наступні: гольфи - 306, 475 гривень, спортивні костюми - 1080, 1165, 1398 гривень, джинси на флісі для хлопчиків - 1071, звичайні джинси - від 800 гривень, светр - 890, 801, а світшот - 730 гривень.

Одягнутися стало дорожче. Як у Луцьку змінилися ціни на одягОдягнутися стало дорожче. Як у Луцьку змінилися ціни на одягОдягнутися стало дорожче. Як у Луцьку змінилися ціни на одяг

Подорожчав і чоловічий одяг: спортивні костюми, які раніше були у межах 1470-1900 гривень, тепер обійдеться в половину, а то і вдвічі дорожче. Спортивні худі можна купити за 950 гривень, тоді як раніше це вдавалося зробити і за 670. Якщо раніше можна було приглянути собі джинси за 750 гривень, то тепер ціни на них стартують від 900 гривень.

Стали дорожчими й аксесуари: у січні 2022 року ціна на сумки переважно була в межах від 600-850 гривень, а на початку нового року ціни стартують уже від 750 гривень.

Одягнутися стало дорожче. Як у Луцьку змінилися ціни на одягОдягнутися стало дорожче. Як у Луцьку змінилися ціни на одягОдягнутися стало дорожче. Як у Луцьку змінилися ціни на одягОдягнутися стало дорожче. Як у Луцьку змінилися ціни на одяг

А ось вишиванки подорожчали суттєво. Раніше вишиту сорочку можна було придбати за 1 000-2 000 тисячі гривень, натомість зараз - за приблизно 2 000-3 000 тисячі гривень. Вишиті сукні вартують 6 500-7 200 гривень, а у січні 2022 року - 4 300 гривень. Проте, звісно, все залежить від вишивки на одязі.

Одягнутися стало дорожче. Як у Луцьку змінилися ціни на одягОдягнутися стало дорожче. Як у Луцьку змінилися ціни на одягОдягнутися стало дорожче. Як у Луцьку змінилися ціни на одягОдягнутися стало дорожче. Як у Луцьку змінилися ціни на одяг

Читайте також:

Можливо зацікавить

війна в Україні скандал
відео

«Відкритим текстом сказали, що будемо заважати»: деталі скандалу між вдовою воїна та рестораном під Луцьком

Бої Донеччина

Третя трагічна звістка в громаді за тиждень: на війні загинув Герой з Волині Іван Войчук

поховання військового

Передчасно пішов з життя: на Волині попрощаються із Героєм Анатолієм Дорошем

Війна в Україні
відео

Дві втрати в одній громаді: на Волині «на щиті» зустріли Героїв Олексія Хоміча та Олексія Стахорського

Поховання військового

Від початку повномасштабної війни захищав Україну: на Волині прощатимуться з Героєм Андрієм Ярошиком

Рецепт паски
відео

Перевірений роками: бабуся з Волині поділилася рецептом паски без замішування тіста

Кавун, диня та персики: скільки коштують у Луцьку
фото

Кавун, диня та персики: скільки коштують у Луцьку

війна

За покликом власного сумління доєднався до війська: на війні загинув Герой з Волині Андрій Сливка

Поховання військового
відео

Передчасно обірвалося життя: на Волині попрощалися із Героєм Олександром Мажулою