Охоронець президента, який колись працював на Волині, у тіктоці збирає мільйони переглядів

Охоронець президента, який колись працював на Волині, у тіктоці збирає мільйони переглядів

Керівник служби безпеки президента Зеленського Максим Донець, який до цього працював на Волині, має тікток-сторінку, де збирає мільйони переглядів і захоплені коментарі.

Сторінка Максима Донця зареєстрована як фан-пейдж, тобто її ведуть прихильники бодігарда. У соцмережі вони викладають відео-фрагменти роботи охорони президента.

Перше відео завантажене 8 жовтня 2022 року. Це – символічне відео, на якому Максим плаває у Чорному морі, а коментатори, окрім «який ви гарний», пишуть про те, що він - «за президентом і в вогонь, і в воду». А наступне відео, опубліковане у той самий день – Кримський міст у вогні.

Нагадаємо, до роботи у президента Максим Донець був охоронцем Ігоря Палиці і часто відвідував Волинь, коли той був головою Волинської обласної ради.

Охоронець президента, який колись працював на Волині, у тіктоці збирає мільйони переглядівОхоронець президента, який колись працював на Волині, у тіктоці збирає мільйони переглядівОхоронець президента, який колись працював на Волині, у тіктоці збирає мільйони переглядів
Максим Донець під час роботи

Можливо зацікавить