«Окоп смерті»: полонений «вагнерівець» розповів про «м’ясорубку» під Бахмутом. Відео

«Окоп смерті»: полонений «вагнерівець» розповів про «м’ясорубку» під Бахмутом. Відео

Українські військові біля Бахмуту захопили у полон «вагнерівця», якого залишили помирати окупанти.

Відповідне відео з'явилося у телеграм-каналі командувача Сухопутних військ Олександра Сирського.

Він розповів, що на їх позиціях є окоп з мертвими окупантами «де труп на трупі лежить». Полоненим виявився 39-річний Ватрушев Денис Олексійович з Ханти-Мансійського округу. Він був завербований  у в'язниці, де відбував покарання за вбивство.

«Тут м'ясорубка, тут всі приходять в один бік. Там окоп смерті. Там труп на трупі лежить, по дорозі навіть двохсотих не виносять, я виносив трьохсотих. Нам наспівали пісню - обіцяли що просто будемо стояти і нічого не робити», - каже росіянин.

За його словами, він отримав важке поранення у бою під Бахмутом - мінно-вибухову травму ноги та був кинутий своїми ж. Ватрушев просидів пораненим 4 дні, а потім потрапив у полон.

«Мене свої ж кинули... Вони кинули мене, ось що я хочу сказати. Я тепер тут. А там харчування навіть немає. Якщо ти не виконуєш наказ - командир тебе просто застрелить там», - розповів Ватрушев.

Російське командування лишило його на полі бою і сказало чекати на евакуацію. Також окупант говорить, що ще у грудні 2022 року сидів у в'язниці сім років з дванадцяти. Потім його вмовили піти воювати в Україну.

Читайте також:

Можливо зацікавить