Жителі міста на Волині можуть вирішити, що буде на місці колишнього радянського пам’ятника

Жителі міста на Волині можуть вирішити, що буде на місці колишнього радянського пам’ятника

У 2022 році у місті на Волині демонтували пам’ятник на честь радянських танкістів. Оскільки він знаходиться на одній із магістральних вулиць міста та може стати візитівкою громади для тих, хто приїздить з-за кордону, адже місце знаходиться на шляху до пункту пропуску «Устилуг». Нині на території необхідно провести заходи благоустрою. 

Про це повідомляють у фейсбуці Володимирської ради.

Управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету Володимирської міської ради, розробило візуалізацію можливого благоустрою, до основних ідей якої належать:

– впорядкування території

–  створення символу єднання народів і допомоги світу для України та нашого міста, як знак вдячності за підтримку після початку війни проти українського народу

– облаштування впізнаваної сучасної привабливої локації, що стане візитівкою для гостей, котрі приїздять з-за кордону, та туристичним магнітом місцевості

–  створення місця для відпочинку пішоходів

Мешканців Володимира просять висловити думку щодо запропонованого варіанту в коментарі, або ж надіслати власний.

Пропозиції та зауваження надсилати на електронну адресу: [email protected]  до 1-го травня 2023 року включно, а також залишити свої коментарі на платформі електронної демократії EDEM, де зареєстровано консультацію з громадськістю, за посиланням.

Читайте також: 

• Бійці волинської бригади показали, як знищили колону російських вантажівок

• Наруга над могилою другий рік поспіль: на Волині підпалили пам'ятник 16-річній Катерині Литкіній, яку вбили два брати

Білорусь перекинула танки до кордону з Литвою

Можливо зацікавить