Організатору «п'яних вечірок» оголосили підозру за зґвалтування

Організатору «п'яних вечірок» оголосили підозру за зґвалтування

Організатору вечірок з непритомними дівчатами Андрію Ярині та ще одному учаснику повідомили про підозру за зґвалтування гості, яка була без свідомості.

Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора.

Момент сексуального насилля над дівчиною зняли на телефон інші учасники «блогерських вечірок».

 

«Встановлено, що в інший день блогер, раніше підозрюваний у виготовленні, зберіганні та розповсюдженні порнографії, вмовив неповнолітню взяти участь у стрімі «блогерської вечірки». Дочекавшись, коли дівчина перебуватиме у стані алкогольного сп'яніння, він здійснив насильницькі дії сексуального характеру відносно неповнолітньої без її згоди», – йдеться в повідомленні.

Хлопцям повідомили про підозру за ч. 3 ст. 153 ККУ (насильницькі дії сексуального характеру щодо неповнолітніх). Їм загрожує позбавлення волі до 7 років.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Києві з’явилася група молодих хлопців, які влаштовують вечірки. Користувачі соцмереж стверджують, що хлопці накачують дівчат алкоголем і транквілізатором «Ксанакс». Кадри насильства хлопці поширюють у соціальних мережах та у телеграм-каналах. Фігурант цього скандалу нібито не шкодує про свій вчинок. Він і надалі записує образливі відео та заявляє, що «нічого йому не буде». Згодом молодикам, які доводили дівчат до стану безпорадності, змушували виконувати непристойні дії сексуального характеру і глумились із жертв в соцмережах оголосили про підозру.

Читайте також:

Можливо зацікавить