Оскароносний актор оглянув одну з найбільших українських святинь

Оскароносний актор оглянув одну з найбільших українських святинь

Американський режисер та оскароносний актор Шонн Пенн втретє відвідав Україну - цього разу він, зокрема, побував в «Софії Київській». 

Про це пише «Вечірній Київ».

Голлівудську зірку на прогулянці супроводжував Андрій Єрмак. З початку російського вторгнення Шон Пенн вдруге відвідав Київ. Напередодні він зустрівся з Президентом України Володимиром Зеленським, а також їздив до Бучі та Ірпеня, аби подивитися наслідки так званої спеціальної «воєнної операції» путіна в Україні.

«З першого дня повномасштабного вторгнення він був у Києві та на власні очі бачив, що таке російська агресія. Незабаром усю правду про війну завдяки його фільму зможе побачити і весь світ», - написав Володимир Зеленський.

Шон Пенн постійно підтримує Україну і, зокрема, військових льотчиків. Саме він ініціював збір коштів на 2 ескадрильї винищувачів та підготовку українських пілотів до польотів на F-16.

Також Шон Пенн разом з керівником Офісу Президента України Андрієм Єрмаком відвідав Національний заповідник «Софія Київська».

 «У своєму щільному графіку він знайшов можливість відвідати Національний заповідник. Гостей зустріли генеральний директор заповідника Неля Куковальська і її заступник Вадим Кириленко. Після ознайомлення з архітектурним ансамблем національної святині гості поспілкувалися у Будинку митрополита», - розповіли у «Софії Київській».

Можливо зацікавить

Володимир Зеленський, новий наступ Росії

Президент Зеленський заявив про великий наступ РФ найближчими місяцями

Зеленський, звільнення Данілова

Зеленський прокоментував звільнення Данілова

актор ЗСУ

Змінив костюми на військову форму: луцький актор вступив до лав ЗСУ

мобілізація в Україні, Шмигаль

Мобілізація 500 тисяч українців і допомога від США: у Кабміні розповіли про плани

мобілізація молоді, Ліндсі Грем

Сенатор з США закликав відправляти на фронт молодь молодше 25 років

петиція військовий

Будучи пораненим, кинувся рятувати побратимів: Зеленський розгляне петицію про присвоєння волинянину державної нагороди

Монатік Скрябін

Саундтреком стала пісня відомого артиста з Луцька Monatik: відбулась прем'єра фільму за мотивами повісті Кузьми Скрябіна

нагорода Зеленський доброволець

До Дня добровольця: Зеленський нагородив воїна з Волині

Зеленський петиція військовий

Обіцяв повернутися, щоб одружитися, та зустріли «на щиті»: Зеленський розгляне петицію про присвоєння волинянину державної нагороди