«Оцінюємо свою роботу незадовільною»: луцькі комунальники про прибирання снігу

«Оцінюємо свою роботу незадовільною»: луцькі комунальники про прибирання снігу

У департаменті житлово-комунального господарства оцінили роботу з прибирання цьогорічного снігу. За їх словами, вони вважають її незадовільною.

Про це в інтерв'ю «Волинським новинам» розповів директор департаменту Микола Осіюк. 

«Свою роботу ми оцінюємо незадовільно. Є різні погодні умови. Наприклад, у четвер сніг перестав йти тільки близько сьомої ранку, але вже об одинадцятій усі центральні вулиці було очищено. Працювали трійки з очищення від снігу, посипання вулиць. Працювали вісім одиниць тротуарно-прибиральної техніки», - зазначив очільник департаменту.

За його словами, загалом у лучан суттєвих скарг немає.

«Намагаємося максимально швидко і якісно виконати всю роботу. Було заготовлено півтори тисячі тонн щебенево-соляної суміші, півтори тисячі тонн піщано-соляної суміші, п’ятсот тонн солі та п’ятдесят тонн суміші для посипання тротуарів. Очікуємо ще близько п’ятисот тонн солі», - розповів Микола Осіюк.

Також він зазначив, що місто має шість одиниць власної посипально-відвальної техніки для очищення проїзної частини та вісім тракторців для очищення тротуарів.

«Маємо домовленості з ПП «БК «Борей» на дві одиниці посипально-відвальної техніки, а також домовленості з іншими організаціями. У разі сильних снігопадів залучатимемо грейдери різних підприємств, навіть приватних», - розповів головний комунальник міста.

Нагадаємо, торік Миколу Осіюка та директора «Луцькспецкомунтрансу» оштрафували за неякісне прибирання снігу.

Ольга ШЕРШЕНЬ.

Можливо зацікавить