Пан «Отець» з волинської тероборони пообіцяв коханій у день перемоги стати до вінця

Пан «Отець» з волинської тероборони пообіцяв коханій у день перемоги стати до вінця

У територіальній обороні Волині ще з 2014-го служить Дмитро із позивним «Отець». Воїн з нетерпінням чекає перемоги над російськими окупантами, бо пообіцяв коханій цього ж дня стати до вінця.

Про це пишуть на сторінці тероборони у фейсбуці

«Друзяки по службі довго вагалися, який позивний більше пасуватиме цьому чолов’язі – «Кріс Гемсворт» чи «Бред Пітт». У підсумку вирішили дати спокій австралійському та американському акторам і почали називати пана Дмитра «Отче» (от просто так відразу в кличному відмінку!)», - йдеться у дописі. 

У тероборону Дмитро прийшов ще 2014-го: після Революції Гідності став до лав тодішнього батальйону ТрО «Волинь». Згодом чотири роки прослужив у Національній поліції. Жартує, що пішов звідтіля, «бо стригтися і голитися заставляли».

А ось дата Перемоги України над рашистами стане для волинського командира-бороданя кулеметного відділення подвійним святом – адже разом зі своєю дівчиною вони вже давно домовилися… саме цього дня піти до вінця!

Пан «Отець» з волинської тероборони пообіцяв коханій у день перемоги стати до вінцяПан «Отець» з волинської тероборони пообіцяв коханій у день перемоги стати до вінцяПан «Отець» з волинської тероборони пообіцяв коханій у день перемоги стати до вінця