Parimatch призупиняє свою діяльність в Україні через санкції

Parimatch призупиняє свою діяльність в Україні через санкції

Міжнародна букмекерська компанія Parimatch призупинила свою діяльність, також заблоковано її сайт.

Про це Parimatch Ukraine повідомляє у Фейсбуці.

«ТОВ «Паріматч», дотримуючись Конституції, законів України та указу Президента України №145/2023 «Про рішення Ради національної безпеки та оборони України від 10 березня 2023 року «Про застосування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» повідомляє наступне: операційна діяльність компанії припинена, платформа для клієнтів недоступна, сайт pm.ua заблоковано», - ідеться в повідомленні.

В Parimatch заявили, що наступними кроками компанії буде повернення грошей клієнтів з балансів. Компанія знаходиться у пошуку легального механізму повернення коштів.

«Клієнти можуть бути певні, що всі особисті кошти наразі знаходяться у безпеці, їх заморожено і буде передано у повному обсязі», - ідеться в повідомленні.

Також Parimatch призупинить всі партнерські контракти та знаходиться у пошуку легального механізму погашення фінансових заборгованостей за всі надані послуги.

Окрім того, компанія завершить трудові відносини з колективом. «Ми розуміємо, що зупинка всіх операційних процесів компанії не дасть нам можливості виконувати наші зобов'язання перед командою», - пояснили в Parimatch.

Сума фактично сплачених податків та ліцензійних платежів ТОВ «Паріматч» за 2023 рік складає 485 млн грн.

Компанія буде очікувати додаткового аналізу і розгляду ситуації навколо санкцій Ради національної безпеки і оборони України проти ТОВ «Паріматч». Також в компанії сподіваються на майбутній перегляд рішення.

Читайте також: 

Можливо зацікавить