Переможець «Ліги сміху» влаштував оригінальний благодійний збір коштів

Переможець «Ліги сміху» влаштував оригінальний благодійний збір коштів

Переможець «Ліги сміху» Марк Куцевалов влаштував піший солопохід із Чорноморська на захід України, щоб зібрати кошти на придбання трьох карет швидкої допомоги.

Про це він написав у своєму інстаграмі. 

«Мене звуть Марк, я комедіант, й зазвичай лише сміхом подовжую людям життя, але зараз я прагну зробити дещо більше – Благодійний реаліті-похід через всю країну, від Чорного моря до Говерли, заради збору коштів на 3 машини швидкої домомоги, що врятують ще більше життів й приблизять нас до перемоги», - йдеться у дописі.

Похід стартував 6 серпня, а завершити його Куцевалов планує у День Незалежності. Чоловік планує пройти 850 км за ці 18 днів, та зібрати 2 850 000 грн на три машини швидкої допомоги.

«Швидкий похід» - це реаліті-пригода за котрою я закликаю вас спостерігати, донатити та порушуючи кодекс інста-самурая, зробити репост цього допису. Це важливо. Усі реквізити у шапці профілю. Разом ми дійдемо! До перемоги!» - йдеться у дописі.

Щодня Марк постить історії зі своєї подорожі. Станом на 8 серпня, після 72 кілометрів дороги йому вдалося зібрати 697 447 грн.

Нагадаємо, у Рожищі діти зібрали 185 000 гривень на антидрон для військових, а футболку Скрябіна продали на аукціоні за кругленьку суму.

Переможець «Ліги сміху» влаштував оригінальний благодійний збір коштів

 

Можливо зацікавить