Переплутали водопровід з газовою трубою: подробиці пожежі під Луцьком

Переплутали водопровід з газовою трубою: подробиці пожежі під Луцьком

Пожежа в Рованцях на газопроводі трапилась внаслідок недбальства ремонтників.

Про це у коментарі виданню ВСН розповів начальник бригади аварійно-диспетчерської служби "Волиньгазу" Валентин Киричук.

З його слів, під час виконання ремонтних робіт, люди переплутали водопровід з газовою трубою. Вони хотіли під'єднатися до труби з водою, але почали свердлити газопровід. У результаті виникло займання.

«Надійшло повідомлення про пошкодження газопроводу в селі Рованці по вулиці Будівельній. Після прибуття на місце події було з'ясовано, що відбулося пошкодження і загорання газоповітряної суміші. На місці також працювали працівники ДСНС, Нацполіції і швидкої допомоги», - йдеться у повідомленні.

Валентин Киричук розповів, що витік газу локалізували, а споживачі в селі лишилися з газом.

«Потім встановили, що імовірно під час врізання водопроводу з будинкового у вуличний, людина, яка це робила, переплутала розподільчий газопровід із водоповодом внаслідок чого відбулася розгерметизація газопроводу з подальшим горінням», - повідомив начальниr бригади аварійно-диспетчерської служби «Волиньгаз». 

Речник Держслужби з надзвичайних ситуацій області Володимир Нестеров інформував про те, що 34-річного чоловіка госпіталізували в опікове відділення Луцької міської лікарні із отриманими опіками.

Переплутали водопровід з газовою трубою: подробиці пожежі під ЛуцькомПереплутали водопровід з газовою трубою: подробиці пожежі під ЛуцькомПереплутали водопровід з газовою трубою: подробиці пожежі під ЛуцькомПереплутали водопровід з газовою трубою: подробиці пожежі під Луцьком

Як повідомляють рятувальники, із пошкодженої труби ставля витік газу, аварійну ділянку газових комунікацій охолодили, а пожежу загасили.

Нагадаємо, пожежа в Рованцях трапилась у понеділок, 7 листопада

Можливо зацікавить