Переймалася за російських військових: пропагандистка Альбац приїхала в Україну і подорожує містами

Переймалася за російських військових: пропагандистка Альбац приїхала в Україну і подорожує містами

Російська пропагандистка, відома своїми висловами про підтримку російських солдатів, Євгенія Альбац подорожує Україною. 

Про це повідомляє УНІАН

Як повідомила журналістка Зоя Казанши, росіянка уже відвідала кілька міст. Альбац заїхала в Україну за російським паспортом. В неї також є ізраїльське громадянство, однак його в цьому випадку пропагандистка не використовувала.

До того ж Альбац була в Києві у той момент, коли ховали «Да Вінчі». Окрім цього вона відвідала Вінницю, Хмельницький і нещодавно прибула до Одеси.

«Дуже чисто. Вранці кава в тій же гранованій склянці з підсклянником. У Хмельницький поїзд прийшов хвилина у хвилину», - написала на сторінці у Facebook.

Євгенія Альбац: що про неї відомо

Казанши зазначає, що Євгенія Альбац до лютого 2022-го року підтримувала російський режим. Вона товаришувала з прокремлівською пропагандисткою Маргаритою Сімоньян, а кілька років тому у своїх ефірах думала, скільки загине українців, коли Росія буде прокладати коридор з Донбасу до Криму.

Окрім цього після 24 лютого вона не перестала підтримувати Росію.

«У західних військових експертів немає такого уявлення, що зараз російську армію розгромлять. Не має зараз таких даних, що розгромлять.  І до кінця року не розгромлять. На жаль… чи на щастя…. Я все-таки залишаюсь лояльною до свого прапора. Я не можу їм бажати.. ой», - передає Казанши слова Альбац.

Також вона переживала про те, що російські солдати, котрі воюють в Україні, погано екіпіровані й у них немає бронежилетів.

 

Читайте також:

  • Майдан плакав: у Києві попрощалися з легендарним Героєм України «Да Вінчі»
  • Стало відомо, як «Вовки Да Вінчі» мстять росіянам за смерть свого командира. Фото

Можливо зацікавить