Під час штурму храму УПЦ раптово помер чоловік

Під час штурму храму УПЦ раптово помер чоловік

8 квітня в селі Липовець на Київщині сталася трагедія. Під час штовханини між вірянами УПЦ та ПЦУ біля місцевого храму помер чоловік.

Про це пише Кагарлик.City.

За словами жителів Липовця, раніше сільська громада прийняла рішення про перехід храму в підпорядкування Православної церкви України. Тож в суботу, 8 квітня, до церкви прийшли прихожани ПЦУ із вимогою до священника УПЦ передати їм ключі від храму.

Коли той відмовився це робити. Прихожани ПЦУ спробували зайти до храму. В цьому їм почали заважати представники УПЦ. Розпочалася штовханина.

Поряд із місцем події перебував місцевий житель, якому раптово стало недобре, і він помер.

Як пише ТСН, за попередніми даними, померлий мав хворобу серця. 

Реакція УПЦ МП

В УПЦ вже відреагували. Заявили, що чоловік помер під час «захоплення храму» Різдва Пресвятої Богородиці. Також заявили, що загиблий – «один з активістів ПЦУ» Володимир Натикач.

Що кажуть у поліції

У поліції кажуть, що слідів насильницької смерті на тілі чоловіка не виявлено, а помер він через проблеми із серцем.

«Там помер житель села, не заступник голови мера. Помер, дійсно, від проблем із серцем. Раніше вже мав ішемічну хворобу серця. Його ніхто не бив», - розповіли  в поліції Київської області.

Поліцейські додають, що за цим фактом відкрили кримінальне провадження.

За уточненими даними померлий мав хворобу серця. Як зазначають в поліції, слідів насильницької смерті на тілі чоловіка не виявлено.

Читайте також:

Можливо зацікавить