Під час вручення повістки чоловіка жорстоко затримали: що відомо. Відео

Під час вручення повістки чоловіка жорстоко затримали: що відомо. Відео

В Одесі представники військкомату силою затримали та доставили до службового приміщення чоловіка, якому намагалися  вручити йому повістку.  Після того як відео із затримання потрапило до Мережі, військові пояснили, що військовозобов’язаний громадянин ображав та принижував співробітників центру комплектування та соцпідтримки.

Про це повідомили в Одеському обласному центрі комплектування та соцпідтримки

Після того, як відео затримання було оприлюднене у суспільстві розпочалося активне обговорення.

На опублікованому відео видно, що військові спочатку розмовляють з чоловіком, а потім під'їжджає автомобіль, куда саджають скрученого і затриманого чоловіка.

У дописі під роликом йдеться, що інцидент трапився в Банному провулку в мікрорайоні Молдаванка.

Після того в Одеському обласному центрі комплектування та соцпідтримки заявили, що проводять службову перевірку з приводу некоректної поведінки військових. Там пообіцяли притягнути до відповідальності винних.

А про поведінку своїх працівників  сказали, що чоловік «ухилянт» і він поводився агресивно.

«Громадянин взявся безпідставно ображати й принижувати військових нецензурною лайкою, а також знімати їх на відео. На спокійні прохання та попередження про неприпустимість таких дій, громадянин не згодився», — повідомили у відомстві.

Стало відомо, що затриманого чоловіка доставили до службового приміщення для з'ясування обставин, де було перевірено його дані і виписано повістку.    

Читати також:

  • В соціальних мережах обговорюють відео, на якому люди у військовій формі прикріпляють повістку прямо на вхідні двері квартири. Після цього вони фотографують її на телефон і йдуть. 
  • Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки (військкомати), продовжують роботу по мобілізації, щоб укомплектувати військові частини та сформувати військовий резерв.

Можливо зацікавить