Під час їзди на картингу дівчинці зірвало скальп. Фото 18+

Під час їзди на картингу дівчинці зірвало скальп. Фото 18+

У Дурбані – місті, що розташоване на сході Південно-Африканської Республіки сталася трагедія. Під час їзди на картингу у 15-річної дівчинки зірвало скальп.

 Про це повідомляє видання The Sun.

Стало відомо, що 15-річна Крістен прийшла зі своїм батьком до місцевого парку розваг Gateway, який знаходився в ТЦ.  Вона вирішила піти покататися на картингу. Дівчинці видали захисний шолом, але її довге волосся, що було зібране в «хвіст» і звисало на спині. Під час їзди, воно потрапило в двигун машину і заплуталося. В результаті  голову підлітка різко відкинуло назад.

 Батько дівчини, який був із нею у картинг-центрі, на власні очі побачив трагедію. В результаті дівчинці буквально  зірвало скальп. Медики діагностували у неї страшні травми, зокрема, травму спинного мозку, розрив аорти.  

Батько дівчини розповів ЗМІ, що «у неї немає рухливості нижче за талію — вона не може рухатися і не відчуває ніг». А ще - у дівчини виявили у хребті тромб, що робить будь-яке хірургічне втручання дуже небезпечним.  

Батьки постраждалої дівчини заявили, що мають багато питань до керівництва картинг-парку, а представники парку розваг Gateway йдуть  на контакт з ними не охоче. 

 Наразі медики не дають жодних прогнозів щодо подальшого стану дівчинки, адже вона отримала справді серйозні травми.

Читати також:

  • 29 грудня 2022 року в одному з цирків  Леччі, що в Італії, сталася трагедія. Під час виступу дресирувальника та його підопічних – дорослих тигрів, один з них напав на чоловіка.