«Підготуйте запаси води, ліків та зарядні пристрої», - голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко

«Підготуйте запаси води, ліків та зарядні пристрої», - голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко

Голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко звернувся до волинян із проханням не ігнорувати сигнали повітряної тривоги. Також він заявив, що краяни мають бути готовими до будь-якого розвитку подій.

Нагадаємо, вранці у понеділок, 10 жовтня вся Україна прокинулась під звуки повітряної тривоги, а згодом пролунали численні вибухи у містах.

«Сьогоднішній масовий ракетний обстріл України спричинив чимало руйнувань критичної інфраструктури у нашій державі. А найгірше – знову постраждало мирне населення. Влада робить усе можливе, аби найшвидше усе відновити. Але ми маємо бути готовими до будь-якого розвитку подій, адже це може повторитися. Звертаюся до волинян: підготуйте запаси води, ліків та портативні зарядні пристрої. Не нехтуйте сигналами про повітряну тривогу та завжди йдіть в укриття. Залишайтеся спокійними та сміливими. Україна переможе, ворогу не вдасться нас залякати», - наголосив він.

Також Юрій Погуляйко зазначив, що навчальні заклади припиняють освітній процес в режимі офлайн як мінімум до 14 жовтня. Навчання можливе лише у дистанційному режимі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Волинянам радять зарядити гаджети, зробити запаси води і залишатися в укриттях

«Влада області всіх рівнів на робочих місцях та робить усе, аби не допустити критичних наслідків. Разом із цим, виключати цього не можна. Довіряйте лише офіційним джерелам інформації», - додав він.

Можливо зацікавить