Підлітки підпалили чоловіка і вели трансляцію в тіктоці

Підлітки підпалили чоловіка і вели трансляцію в тіктоці

У селі Кобринова Гребля Черкаської області сталась жахлива історія: підлітки підпалили чоловіка та вели пряму трансляцію в одній із соцмереж

Про це пише ТСН.

За даними поліції Черкаської області, в цьому селі компанія молодиків підпалила сплячого  44-річного чоловіка та почала вести трансляцію в одній з соцмереж. Мешканець села отримав тілесні ушкодження та потребує лікування. 

 Деталі в коментарі розповів староста села, який викликав правоохоронців на допомогу потерпілому. 

«Цей потерпілий розповів мені, що за допомогою дизпалива його підпалили. Я запропонував йому телефонувати в поліцію, але прийшлось телефонувати самому. Приїхали правоохоронці, встановили, що там, в тій компанії, були і повнолітні, і неповнолітні. Вони знімали відео для Tik-Tok. Потерпілий був в стані алкогольного сп’яніння після того, як побував на похороні. Всі інші також були в нетверезому стані. Один підпалював, один знімав, ввімкнули музику. Наскільки відомо, там перебувала ще дитина, дівчина. Випадок набув резонансу, це - дикунство», - розповів староста села.

За його словами, стан здоров’я потерпілого ускладнився тим, що рани почали гнити. 

«Зараз йому допомагає сестра», - розповіли нам в селі.

У поліції Черкаської області зазначили, що подія сталась ще 5 лютого. Потерпілий звернувся до правоохоронців 8 лютого. До підпалу потерпілого може бути причетний 20-річний хлопець. Поліція відкрила провадження за ч. 1 ст. 125  (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. 

Читайте також:

Можливо зацікавить