Підозрюють у розкраданні державних коштів: в Україні затримали заступника міністра

Підозрюють у розкраданні державних коштів: в Україні затримали заступника міністра

Заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Василя Лозинського  правоохоронці затримали. Його  підозрюють у розкраданні державних коштів.

Про це повідомили у Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури.

Віцепрем'єр-міністр з відновлення України Олександр Кубраков вже заявив про звільнення Лозинського.

«За інформацією ЗМІ, НАБУ провело обшуки та затримали заступника міністра. Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України надає повне сприяння слідству. Василь Лозинський буде звільнений із займаної посади. Відповідне розпорядження щодо підготовки необхідних документів вже надано віце-премʼєр-міністром з відновлення України Олександром Кубраковим», - йдеться у повідомленні.

 Читати також:

  • Ексчиновницю, колишню очільницю управління транспорту Волинської облдержадміністрації Наталію Остапкович затримали, коли вона вимагала від перевізника хабар у розмірі 1500 доларів. Нині її справу розглядають у Луцькому міськрайонному суді.
  • На Волині поліцейським однієї із рот Управління патрульної поліції в області повідомили про підозру у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди, збуті психотропних речовин та перевищенні влади, що супроводжувалось насильством.