Підсумки «Рамштайну»: Україна отримає більше ППО, танків, артилерії та снарядів

Підсумки «Рамштайну»: Україна отримає більше ППО, танків, артилерії та снарядів

Глава держави розповів, яку військову допомогу отримає Україна за підсумками чергового засідання у форматі «Рамштайн» 14 лютого.  Президент заявив, що не про все можна говорити публічно.

Про це повідомив Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні.

«Сьогодні – день чергового "Рамштайну", зустрічі групи військової підтримки України.  Уже дев’ята така зустріч. Маємо чергові сильні рішення для захисту нашої держави, для зміцнення наших воїнів. Підтверджено партнерами більше ППО, більше танків, більше артилерії та снарядів, більше навчання наших військових», – розповів президент

За словами президента, далеко не все про можна повідомляти публічно.

«Значну частину домовленостей і дискусій варто залишити за зачиненими дверима засідання контактної групи. Але можу сказати впевнено: базові тенденції залишаються незмінними», – сказав Зеленський.

Володимир Зеленський заявив, що Кремль намагається вичавити з Росії весь можливий потенціал. 

«Вони поспішають. Бо знають, що світ все одно сильніший, але потребує часу, щоб згуртувати свою силу. Тому швидкість – це дуже важливо. Швидкість в усьому. В ухваленні рішень. В реалізації рішень. У постачанні. У навчанні. Швидкість рятує життя людей, швидкість повертає безпеку», – наголосив Володимир Зеленський.

Читати також:

  • Сьогодні ситуація у Донецькій та Луганській областях, де Росія розпочала свій новий наступ, залишається дуже важкою. За словами президента, ЗСУ виборюють «кожен метр землі».
  • Деякі світові лідери вважають, що нашій країні знадобиться 10 років, аби стати повноцінним членом Євросоюзу. Однак Володимир Зеленський так не думає.

Можливо зацікавить