Після теракту у Дніпрі Зеленський потужно звернувся до росіян, які мовчать

Після теракту у Дніпрі Зеленський потужно звернувся до росіян, які мовчать

Росіян, які зараз мовчать про російський тероризм, чекає те ж саме. Але, коли прийдуть до них, то допомогти буде нікому. Глава держави звернувся до жителів РФ у зв'язку з терактом у Дніпрі

Відповідну заяву зробив Володимир Зеленський під час свого вечірнього відеозвернення.

Відтак, український президент звернувся до всіх росіян, які знаходяться в Росії та за кордоном, закликавши їх не мовчати про терор з боку Кремля.

«Хочу сказати всім тим в Росії та з Росії, хто навіть зараз не зміг вимовити навіть декілька слів засудження цього терору, хоча прекрасно все бачать та знають. Ваше боязливе мовчання, спроба перечекати те що відбувається закінчиться лише тим, що одного разу ці ж терористи прийдуть й за вами», - сказав Володимир Зеленський.

Він наголосив, що коли вони опиняться в схожій ситуації - допомогти їм буде нікому.

«Зло завжди запам'ятовує тих хто його боїться й намагається сторгуватись, а коли воно прийде за вами - нікому буде вас захищати», - наголосив український президент.

Читати також:

  • Президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО про запровадження санкцій щодо 198 осіб, серед яких російські діячі культури та пропагандисти, а також ряд громадян України.
  • Тривають важкі битви за Бахмут і Соледар, що у Донецькій області, за Кремінну на Луганщині та за інші міста і села на сході України.

Можливо зацікавить