Подвійне вбивство у Луцькому районі: суд покарав чоловіка, який зарубав матір та сина

Подвійне вбивство у Луцькому районі: суд покарав чоловіка, який зарубав матір та сина

1 червня у Луцькому міськрайонному суді винесли вирок у справі про жорстоке умисне вбивство двох людей. Чоловіку, який зарубав матір та сина, а їх тіла викинув у криницю, дали 13 років позбавлення волі, зобов'язали пройти примусове амбулаторно-психологічне лікування та оплати державі майже 65 тисяч гривень за проведення експертиз.

Про це повідомляє «Конкурент TV»

Відомо, що моторошне вбивство трапилося вкінці 2022 року в селі Олександрія Луцького району.

На лаві підсудних — 55-річний Сергій Кузьміч.

За словами прокурора Сергій Самчука, жертви отримали багато травм, які були не сумісні з життям. Усі вони були завданні людям при житті. Окрім цього, нападник не тільки жорстко вбив людей, але й їх обікрав, а вкрадене сховав в іншому місці.

Виявилося, що обвинувачений має психологічний розлад.

Сторона  захисту просила врахувати пом'якшуючі обставини та іншого покарання для підзахисного.

Відтак, колегія суддів прийняла рішення про 13 років позбавлення волі, а оскільки чоловік є обмежено осудним до нього застосували заходи медичного характеру у вигляді надання амбулаторно-психологічної допомоги у примусовому порядку А ще підсудний має сплати на користь держави за проведення експертиз майже 65 тисяч гривень.

Нагадаємо, що у селі Олександрія Луцького району чоловік вбив жінку та її дорослого сина, а тіла вкинув у колодязь. Злочинець вбив людей через те, що попросив алкоголь, а йому відмовили. Також відомо, що чоловік наніс жінці та її синові удари в голову сокирою.

Читайте також:

Можливо зацікавить