Поліція нагадує про скорочену комендантську годину у Великодню ніч у Луцьку

Поліція нагадує про скорочену комендантську годину у Великодню ніч у Луцьку

Працівники поліції заступили до посиленого забезпечення громадянського правопорядку в ніч Великодня. Про це повідомляє Луцьке районне управління поліції.

З правоохоронцями був проведений цільовий інструктаж, закріплені об’єкти, встановлені маршрути відповідальності. Усі працівники готові до несення служби та діяти оперативно в разі виявлення правопорушень.

Разом з цим, проведені додаткові роз’яснення з служителями церков на предмет дій у разі сповіщення про «Повітряну тривогу», виявлення підозрілих осіб або предметів, та діючих обмежень комендантської години.

У поліції зазначають, що комендантська година буде діяти і у великодню ніч. Однак, вона буде скорочена на одну годину - з 23 вечора до 5 ранку. Про такі зміни було повідомлено сьогодні у Волинській обласній військовій адміністрації.

Іншими словами, вірянам, які хочуть потрапити на богослужіння для проведення традиційних обрядів, слід потрапити до храму до 23 години і перебувати там до закінчення комендантської години, а краще переглядати богослужіння он-лайн, аби унеможливити масове скупчення.

Просимо ставитись з розумінням до вказаних умов та не забувати, що у країні діє воєнний стан. Правоохоронні органи працюють у посиленому режимі задля безпеки громадян та недопущення вчинення злочинів та правопорушень.

Безпідставне перебування на вулицях чи у громадських місцях вважатиметься порушенням комендантської години. У таких осіб будуть перевіряти документи, проводити поверхневу перевірку, можуть затримувати та доставляти до поліцейських приміщень для додаткової перевірки.

Також наголошуємо не нехтувати своєю безпекою в разі сигналу про «Повітряну тривогу», шукати найближче укриття та знаходитись там до сповіщення про «Відбій повітряної тривоги».

Поліція нагадує про скорочену комендантську годину у Великодню ніч у ЛуцькуПоліція нагадує про скорочену комендантську годину у Великодню ніч у ЛуцькуПоліція нагадує про скорочену комендантську годину у Великодню ніч у ЛуцькуПоліція нагадує про скорочену комендантську годину у Великодню ніч у ЛуцькуПоліція нагадує про скорочену комендантську годину у Великодню ніч у ЛуцькуПоліція нагадує про скорочену комендантську годину у Великодню ніч у ЛуцькуПоліція нагадує про скорочену комендантську годину у Великодню ніч у ЛуцькуПоліція нагадує про скорочену комендантську годину у Великодню ніч у Луцьку

Можливо зацікавить