Помер колишній керуючий банку на Волині

Помер колишній керуючий банку на Волині

Зупинилось серце Віктора Оласюка. Чоловік тривалий час працював на посаді керуючого Любешівським відділенням «Ощадбанку».

Про це повідомляє голова Волинського обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва Віктор Смолярчук у фейсбуці.

«Він зробив з малюсіньких двох темних кімнат «збіркаси» величне приміщення «Ощадбанку» у самому центрі Любешова. Побудував дім, а затим відреставрував батьківську хату в Заріці, під дубами, у якій завжди було затишно і де завжди радо зустрічали гостей. Та й для сім'ї Оласюків гостей не було, для них усі були родиною. Виростив сина Івана, батькову гордість та дочку Вікторію, якій у 2010-му і передав управління Любешівським «Ощадбанком». Радів внукам та внучкам, їх успіхам. І завжди поруч з Віктором Федоровичем була кохана дружина Любов Сергіївна», - ділиться Віктор Смолярчук.

Чоловіків зв'язували довгі роки дружби, які розпочались ще у другій половині вісімдесятих.

Голова обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва розповідяє, що спочатку приїздив до Віктора як ревізор, писав акти, не зовсім для нього хороші, а потім 5 років разом вчились у одній групі заочників Тернопільського фінансово-економічного інституту. 

«Сім'я Оласюків, стала мені з дружиною частиною родини. Царство небесне Тобі Друже, співчуття Любові Сергіївні Любов Оласюк, Івану Іван Оласюк, Вікторії, родині, друзям та знайомим», - додає Віктор Смолярчук.

Можливо зацікавить