Помер відомий волинський журналіст

Помер відомий волинський журналіст

Цієї ночі не стало журналіста з Волині Вадима Реміська. Причини смерті поки не повідомляють. Вадимові було лише 39 років.

Про його смерть написав колишній оператор телеканалу ZIK та ВОДТРК Віктор Макаревич на своїй сторінці у фейсбуці.

Вадим помер, у ніч проти 11 вересня 2022 року, у Ківерцівській лікарні. 

«Погані новини.Сьогодні вночі, близько 4-ої години, в реанімації Ківерцівської лікарні, перестало битися серце Вадим Ремісько. Подробиць не знаю. Поступив вчора ввечері в лікарню.  Щодо часу та місця прощання та поховання напишу потім. Спочивай, друже Вадиме....», - йдеться у дописі.

Цю сумну новину підтвердив і його колега з ГІТ Віктор Калитка

«Не віриться, що більше не буде твоїх професійних прямих включень із гострими запитаннями чиновникам та невимушеним спілкуванням із простими людьми. Не буде креативних ідей щодо зйомок та ефірів. Не буде допомоги з номерами телефонів та людьми для етерів. Не буде спільних прямих ефірів у студії. Не буде дзвінків, жартів, приколів, ляпів, суперечок. Нам тебе дуже бракуватиме! Спочивай з Богом, друже Вадим Ремісько !», - Віктор Калитка на своїй сторінці у фейсбуці.

Вадим Ремісько сам із Ківерець. Працював на Громадському Інтерактивному Телебаченні. Свого часу був журналістом у ПравдаТУТ media group, «Народний контроль Волинь», «Сила правди», «Волинські новини», ВОДТРК, у газеті «Слово Волині» та інших.

Також обіймав посаду помічниква першого заступника голови ради у Волинська обласна рада. 

Редакція ВСН висловлює щирі співчуття родині. Спочивай зі всіма святими, колего!

Можливо зацікавить