Попередній віддали на ЗСУ: Лаврівський ліцей на Волині отримав новий шкільний автобус

Попередній віддали на ЗСУ: Лаврівський ліцей на Волині отримав новий шкільний автобус

Школярі Лаврівського ліцею Боратинської громади на Волині отримали новий шкільний автобус. Адже транспорт, яким возили учнів раніше тепер допомагає ЗСУ. Його передали на потреби армії ще навесні. Самі ж діти їздили відтоді рейсовим автобусом.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

Тимчасово довозити школярів із сіл Лаврів та Баківці допомагали волонтери Церкви Християн Віри Євангельської села Рованці.

Новий транспорт для школярів подарували благодійники ˗ представники Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна».

Попередній віддали на ЗСУ: Лаврівський ліцей на Волині отримав новий шкільний автобусПопередній віддали на ЗСУ: Лаврівський ліцей на Волині отримав новий шкільний автобусПопередній віддали на ЗСУ: Лаврівський ліцей на Волині отримав новий шкільний автобус

«Це дуже велика допомога, ˗ говорить Боратинський сільський голова Сергій Яручик. ˗ Щиро дякуємо, надіємося і віримо, що перемога буде за нами! Цей подарунок ще раз говорить, що наша громада єдина. Всі разом працюємо на благо наших людей, на благо нашої держави, на благо нашого народу».

Детальніше - у сюжеті. 

Можливо зацікавить