Постраждали мотоциклісти і тракторист: на Волині стались три аварії з потерпілими

Постраждали мотоциклісти і тракторист: на Волині стались три аварії з потерпілими

У місті Володимирі, Володимирському та на Горохівщині трапилися три аварії з потерпілими.

У понеділок, 1 травня, на автодорозі сполученням Нововолинськ – Іваничі автомобіль ВАЗ зіткнувся із трактором. Про це повідомили у поліції Волині.

За кермом легковика перебував 56-річний житель Володимирського району. Попередньо встановлено, що керманич не переконався у безпечності здійснення обгону та зіткнувся з трактором, під керуванням 53-річного жителя цього ж району.

Внаслідок ДТП тракториста з тілесними ушкодженнями госпіталізували. Водій автомобіля ВАЗ також травмувався, від госпіталізації відмовився.

Цього ж дня по вулиці Сокальська у Володимирі 47-річний місцевий житель керуючи мотоциклом «Дельта», в’їхав у паркан, а на Горохівщині нетверезий 30-річний мотоцикліст врізався в електроопору, його госпіталізували.

За цими фактами слідчі внесуть  відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами та порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння. Триває перевірка.

Постраждали мотоциклісти і тракторист: на Волині стались три аварії з потерпілимиПостраждали мотоциклісти і тракторист: на Волині стались три аварії з потерпілимиПостраждали мотоциклісти і тракторист: на Волині стались три аварії з потерпілими

Читайте також:

Можливо зацікавить