Постраждало шестеро людей: волинянин спричинив масштабну аварію

Постраждало шестеро людей: волинянин спричинив масштабну аварію

У вівторок, 30 січня, близько 15:30 на трасі  «Київ-Ковель-Ягодин» поблизу села Старики, що на Рівненщині, сталася аварія.

Про це повідомляє поліція Рівненської області.

На місці події встановила, що водій автомобіля «Мерседес», 34-річний уродженець Волинської області, на смузі зустрічного руху, попередньо під час обгону, допустив зіткнення із кросовером «Пежо» під керуванням 39-річного рівнянина. Від удару «пежо» зіткнувся із мікроавтобусом «Рено», який виїхав за межі проїзної частини, а «мерседес» - у бензовоз «Вольво».

Унаслідок ДТП до лікарні доставили водіїв «пежо» та «мерседес»: 39-річного потерпілого із переломом гомілкової кістки госпіталізували у травматологічне відділення, 34-річного - після обстеження відпустили.

Крім того, допомога медиків знадобилася і чотирьом пасажирам мікроавтобуса, у яких попередньо діагностували незначні тілесні ушкодження. Серед них неповнолітній, усі вони - жителі колишнього Рокитнівського району.

Постраждало шестеро людей: волинянин спричинив масштабну аваріюПостраждало шестеро людей: волинянин спричинив масштабну аваріюПостраждало шестеро людей: волинянин спричинив масштабну аваріюПостраждало шестеро людей: волинянин спричинив масштабну аварію

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування, у рамках якого слідчі встановлюють усі обставини ДТП. У доставлених до медзакладу водіїв відібрані зразки крові для визначення стану сп’яніння. Інші двоє кермувальників були тверезі.

Читайте також:

 

Можливо зацікавить