Потрапив у кому і заново вчився ходити: вейпінг ледь не вбив 17-річного підлітка

Потрапив у кому і заново вчився ходити: вейпінг ледь не вбив 17-річного підлітка

17-річний підліток із Техасу був доправлений в лікарню через легеневу недостатність. Його легені були повністю закупорені через вейпінг.

Про це пише видання Lad Bible, пише ТСН.

Трістон Зофельд був здоровим та спортивним  хлопццем, але його легені раптово перестали працювати. Тож підлітка негайно доставили до дитячої лікарні в техаському Форт-Ворті, у відділення інтенсивної терапії. 

Лікарі ввели його у стан медикаментозної коми. Протягом 10 днів він був підключений до апарату штучної вентиляції легенів. 

Рентгенівське дослідження легенів показало повну закупорку легенів. Лікарі провели всі тести і перевірили його на цілу низку хвороб, але не знайшли відповіді. Але пізніше один із членів сім’ї розповів, що Тристон - вейпер. Це дало лікарям зрозуміти, що сталося.

Лікарі встановили, що хімічні речовини, які Трістон вдихав через свій вейп, призвели до того, що легені роздулися до такого стану, що більше не могли обмінюватися киснем і вуглекислим газом. Хвороба залишила шрами на його легенях.

Загалом підліток провів у лікарні 18 днів, а тепер вдячний, що залишився живий. Він дуже схуд і знову вчився ходити. Після цього він пообіцяв своїм лікарям, що більше ніколи не буде  курити вейп.

Читайте також:

  • Україною шириться субкультура з Росії ПВК «Редан», учасники якої вдягаються у чорний одяг та влаштовують масові бійки в громадських місцях.  Підлітки у такий спосіб підтримують флешмоб, який розпочався у Росії.
  • У селі Кобринова Гребля Черкаської області сталась жахлива історія: підлітки підпалили чоловіка та вели пряму трансляцію в одній із соцмереж. 

Можливо зацікавить