Потрібна допомога: мати військовослужбовця з Луцька терміново потребує трансплантації печінки

Потрібна допомога: мати військовослужбовця з Луцька терміново потребує трансплантації печінки

У 42-річної лучанки Вероніки Романюк діагностували цироз печінки, асоційований із вірусним гепатитом С. Єдиний варіант лікування – трансплантація печінки.

Про це повідомляє ІА «Волинські новини».

Як розповів цивільний чоловік жінки Володимир Логунов, багатопрофільна клініка «Оберіг», що в Києві, погодилася зробити операцію його коханій. Вартість оперативного втручання оплачує держава, однак на підготовку хворої та донора до операції, а також на післяопераційну реабілітацію потрібно 400 тисяч гривень.

«Вартість життя гарної жінки та люблячої матері становить 400 тисяч гривень. Самотужки ми не можемо зібрати таку суму. Вероніка вже впадала в кому, тому наступної можливості, напевно, і не буде. Благаю, допоможіть… Син Вероніки, 18-річний Вадим, боронить нашу країну і вона дуже хоче відсвяткувати разом із ним нашу з вами перемогу. На жаль, час працює проти неї», – зазначив Володимир Логунов.

Переказати кошти на лікування Вероніки Романюк можна за реквізитами:

4731219617509983 (ПриватБанк, Логунов Володимир Олександрович).

Потрібна допомога: мати військовослужбовця з Луцька терміново потребує трансплантації печінкиПотрібна допомога: мати військовослужбовця з Луцька терміново потребує трансплантації печінкиПотрібна допомога: мати військовослужбовця з Луцька терміново потребує трансплантації печінки

Читайте також:

Можливо зацікавить