Повертаються «плюси»: якою буде погода на вихідних

Повертаються «плюси»: якою буде погода на вихідних

11-12 лютого, в Україні очікується сніг, вітер та ожеледиця. На термометрах з'являться «плюси», а морози почнуть відступати.

Про це повідомляє  синоптик Наталка Діденко у Facebook.

«Вихідними погода в Україні зміниться. До нас йдуть атмосферні фронти, які принесуть сніг та мокрий сніг. Завтра на півдні та південному сході опади якісь серйозні малоймовірні», - розповіла вона.

Вона розповіла, що при проходженні фронтів вітер може посилюватися, на дорогах буде ожеледиця. Але нарешті відступлять морози.

«Вночі ще буде холодно, особливо найближчої, до -7-14 градусів, проте вже в ніч на неділю цілком пристойні -2-7 градусів. А вдень в Україні взагалі очікується від 3 морозу до 2 тепла», - додала вона.

11 лютого на Волині прогнозують сніг.

«Хмарно. Вночі без істотних опадів, вдень мокрий сніг з переходом у сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень 0-5° тепла»,- повідомили у Волинському обласному центрі з гідрометеорології.

Читати також:

  • За прогнозами синоптиків, 7-го лютого в Україні посилиться мороз. Вночі очікується -6-12 градусів, а вдень стовпчики термометрів не піднімуться вище -2-7 градусів. А в інших регіонах, зокрема, на заході буде йти сніг.
  • 5 лютого, Луцьк засипало снігом. Діти та молодь намагаються упіймати момент, поки на вулиці лежить сніг, аби покататися на санчатах й активно відпочити на свіжому повітрі.

Можливо зацікавить