Повідомили, коли на «Авангарді» у Луцьку відкриють ковзанку та парк атракціонів

Повідомили, коли на «Авангарді» у Луцьку відкриють ковзанку та парк атракціонів

У п'ятницю, 30 грудня, в Луцьку на стадіоні «Авангард» відкриють ковзанку, автодром та інші атракціони під відкритим небом. Відкриття відбудеться орієнтовно о 17.00 годині.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповів керівник комунального підприємства «Авангард» Олександр Стадніцький.

Повідомили, коли на «Авангарді» у Луцьку відкриють ковзанку та парк атракціонівПовідомили, коли на «Авангарді» у Луцьку відкриють ковзанку та парк атракціонівПовідомили, коли на «Авангарді» у Луцьку відкриють ковзанку та парк атракціонів

Раніше з керівництвом стадіону зв’язалися власники київського лунапарку з пропозицією розмістити на території «Авангарду» ковзанку та дитячі атракціони.

«Власники лунапарку повідомили мені, що, крім ковзанки, на території «Авангарду» планують встановити дитячі каруселі та автодром. Відкриття планується на 30 грудня орієнтовно на сімнадцяту-вісімнадцяту годину. Графік роботи власники мені ще не надали, але я думаю, що вони працюватимуть до восьмої-дев’ятої години вечора», – зазначив Олександр Стадніцький.

Нагадаємо, лунапарк буде працювати на стадіоні до 31 березня. Протягом цього часу фірма буде оплачувати комунальні витрати стадіону «Авангард».

«Ми вирішили задовольнити потребу громади у культурних та масових заходах, натомість компенсуємо свої комунальні витрати за рахунок цієї співпраці. Зараз зимовий період, за комуналку набігає чимала сума», – зауважив керівник стадіону.

Повідомили, коли на «Авангарді» у Луцьку відкриють ковзанку та парк атракціонівПовідомили, коли на «Авангарді» у Луцьку відкриють ковзанку та парк атракціонівПовідомили, коли на «Авангарді» у Луцьку відкриють ковзанку та парк атракціонівПовідомили, коли на «Авангарді» у Луцьку відкриють ковзанку та парк атракціонів

Відзначимо, що ковзанка та атракціони працюватимуть навіть попри відключення електроенергії, адже власники мають генератор. Ціни на ковзанку та атракціони поки невідомі.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

 

Можливо зацікавить