Працівники національного парку на Волині прибрали береги озер

Працівники національного парку на Волині прибрали береги озер

Працівники Шацького національного природничого парку долучилися до акції «За чисте довкілля» та прибрали береги озер.

Про це інформують на сторінці установи й фейсбуці.

Проблема зі сміттям існує в першу чергу через байдужість та через відсутність бажання зробити якусь користь для людей і довкілля.

Працівники Шацького національного природного парку, не залишились осторонь щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля» і 20 жовтня спільними зусиллями прибрали найбільш відвідувані території: Центральний пляж озера Світязь, наметове містечко «Незабудка», прибережні смуги озер Люцимер, Пісочне, Пулемецьке та Острів’янське.

«Кожен повинен розуміти, що чистота громади залежить саме від нього. Тому, подбаємо про чистоту навколо себе, не будемо сторонніми спостерігачами, адже підтримання чистоти та порядку – це запорука здоров’я і краси нашого рідного краю», – кажуть в парку.

Працівники національного парку на Волині прибрали береги озерПрацівники національного парку на Волині прибрали береги озерПрацівники національного парку на Волині прибрали береги озерПрацівники національного парку на Волині прибрали береги озерПрацівники національного парку на Волині прибрали береги озерПрацівники національного парку на Волині прибрали береги озерПрацівники національного парку на Волині прибрали береги озерПрацівники національного парку на Волині прибрали береги озерПрацівники національного парку на Волині прибрали береги озерПрацівники національного парку на Волині прибрали береги озерПрацівники національного парку на Волині прибрали береги озерПрацівники національного парку на Волині прибрали береги озерПрацівники національного парку на Волині прибрали береги озерПрацівники національного парку на Волині прибрали береги озер

Можливо зацікавить