Працював і одружився у Луцьку: воїну, який втратив на війні дві ноги, встановили протези   

Працював і одружився у Луцьку: воїну, який втратив на війні дві ноги, встановили протези
  

Військовому Сергію Копищику із села Малого Жолудська Вараського району на Рівненщині встановили протези на ноги. До повномасштабного вторгнення чоловік працював на заводі в Луцьку, але у лютому 2022 року опанував нову професію - 24-річний хлопець став військовим. 

Сергій під час боїв з окупантами отримав важке поранення -  уламки російської міни посікли його ноги та тіло. Тож Герою ампутували обидві кінцівки – одну вище коліна, другу – нижче, - пише Itvmg

Попри це захисник продовжував боротися за життя, адже мав на те вагому причину: повернутися до своєї коханої.

Як тільки Сергій одужав, він не став зволікати і зробив своїй дівчині пропозицію. 

Пригадує, що, будучи на службі, навіть і не думав поки про одруження. Але, відчувши неймовірну відданість коханої у найважчі дні лікування, бачення на це питання змінилося. Тож тоді і почав планувати освідчення.

«Поки лікувався, плани були – стати на ноги, отримати протези. Але в якийсь момент ноги відступили перед почуттями», - пригадує військовий.

Відео, на якому Герой на візку освідчується дівчині, розлетілося по всіх соцмережах, зокрема в тіктоці набрало майже 3 мільйони переглядів.

Наразі ж Сергій може похвалитися новим досягненням: Герой вперше після втрати кінцівок знову встав на 2 ноги - йому встановили протези.

«Не передати наших емоцій. Перші кроки за такий довгий і тяжкий час», - так підписала відео кохана Сергія.

Читайте також:

Можливо зацікавить