Працюють в режимі економії: дорожники Волині першочергово розчищають міжнародні автошляхи

Працюють в режимі економії: дорожники Волині першочергово розчищають міжнародні автошляхи

ВІд початку негоди на Волині цілодобово працюють дорожники - обробляють дороги протиожеледними матеріалами, розчищають сніг з проїзної частини, узбіч, посадкових майданчиків, прибирають повалені дерева. 

Про це повідомили на сторінці Служби автомобільних доріг області. 

«Доволі напруженими видались минулі вихідні для волинських дорожників: значні снігові опади, мокрий сніг та дощ, що мали місце упродовж останніх двох діб у різних частинах області «тримали в тонусі» щонайменше сотню працівників шляхових підприємств», - йдеться у дописі.

Для забезпечення безпечного проїзду дорожники задіяли до 53 одиниць дорожньої спецтехніки підрядних підприємств.

«Зимове експлуатаційне утримання проводимо у режимі економії, під час воєнного стану перевага надається міжнародним коридорам, шляхам перевезення зброї, гуманітарної допомоги та евакуації населення. Пріоритетні маршрути узгоджуються з обласною військовою адміністрацією. Користувачів доріг територіального значення просимо з розумінням поставитися до ситуації», - пояснили у Службі автомобільних доріг. 

Працюють в режимі економії: дорожники Волині першочергово розчищають міжнародні автошляхиПрацюють в режимі економії: дорожники Волині першочергово розчищають міжнародні автошляхиПрацюють в режимі економії: дорожники Волині першочергово розчищають міжнародні автошляхиПрацюють в режимі економії: дорожники Волині першочергово розчищають міжнародні автошляхи

Зазначається, що проїзд автошляхами державного значення забезпечено. Спецтехніка та дорожні бригади продовжують роботу. Зокрема, працюють на автошляху М-07 Київ – Ковель – Ягодин (на м.Люблін) на під’їзді до пункту пропуску «Ягодин» – «Дорогуськ».

«Через скупчення вантажного автотранспорту, що стоїть обабіч шляху подекуди у два ряди, на цьому відтинку дороги виникають проблеми зі своєчасною обробкою дорожнього покриття протиожеледними матеріалами та його розчищенням від снігу. Працюємо над вирішенням проблеми та закликаємо водіїв вантажівок не створювати перепон для роботи дорожників та загрози для безпечного проїзду інших учасників дорожнього руху», - поділилися дорожники. 

За інформацією синоптиків, 12 грудня на території Волині ще сніжитиме, тож водіїв закликають бути вкрай обачними, неухильно дотримуватись правил дорожнього руху, не залишати на узбіччях свої транспортні засоби та надавати перевагу в русі снігоприбиральній техніці.

Працюють в режимі економії: дорожники Волині першочергово розчищають міжнародні автошляхиПрацюють в режимі економії: дорожники Волині першочергово розчищають міжнародні автошляхиПрацюють в режимі економії: дорожники Волині першочергово розчищають міжнародні автошляхиПрацюють в режимі економії: дорожники Волині першочергово розчищають міжнародні автошляхиПрацюють в режимі економії: дорожники Волині першочергово розчищають міжнародні автошляхиПрацюють в режимі економії: дорожники Волині першочергово розчищають міжнародні автошляхиПрацюють в режимі економії: дорожники Волині першочергово розчищають міжнародні автошляхиПрацюють в режимі економії: дорожники Волині першочергово розчищають міжнародні автошляхи

Можливо зацікавить