Прем'єр-міністр України Шмигаль анонсував кадрові зміни в уряді

Прем'єр-міністр України Шмигаль анонсував кадрові зміни в уряді

Наступного тижня плануються кадрові зміни в уряді, про що повідомив прем'єр-міністр України. Зокрема, мова йде про міністра освіти і науки та нову посаду і розширення сфери роботи для глави Мінцифри Михайла Федорова.

Про це у телеграмі написав прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

За його словами, у суботу, 18 березня, на засіданні фракції політичної партії «Слуга народу» обговорили кадрові зміни в уряді, які плануються на наступний тиждень.

«Звільнення міністра освіти і науки Сергія Шкарлета; призначення міністром освіти і науки Оксена Лісового; звільнення з посади міністра стратегічних галузей промисловості Павла Рябікіна; призначення на посаду міністра стратегічних галузей промисловості Олександра Камишіна», - йдеться у дописі.

Окрім того, Михайло Федоров, який зараз обіймає посаду віцепрем'єр-міністра - міністра цифрової трансформації України, буде опікуватися ще низкою напрямків, окрім диджиталізації.

Його майбутня посада - віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки і технологій - міністр цифрової трансформації України, заявив Шмигаль.

Можливо зацікавить