При падінні розбили пам’ятники: на Волині на кладовищі сильний вітер повалив дерева з корінням

При падінні розбили пам’ятники: на Волині на кладовищі сильний вітер повалив дерева з корінням

Сильні пориви вітру, про які попереджали синоптики, наробили лиха у Ковелі на кладовищі, що на вулиці Незалежності.

Стихія повалила кілька дерев, причому деякі – з корінням, які при падінні розбили пам’ятники. Це сталося в районі Михайлівської церкви - пише Ковель.media.

Як інформував Волинський гідрометеоцентр, 18 лютого будуть пориви вітру 19-24 м/с. В області оголошене штормове попередження – другий «помаранчевий» рівень небезпеки.

При падінні розбили пам’ятники: на Волині на кладовищі сильний вітер повалив дерева з коріннямПри падінні розбили пам’ятники: на Волині на кладовищі сильний вітер повалив дерева з коріннямПри падінні розбили пам’ятники: на Волині на кладовищі сильний вітер повалив дерева з коріннямПри падінні розбили пам’ятники: на Волині на кладовищі сильний вітер повалив дерева з коріннямПри падінні розбили пам’ятники: на Волині на кладовищі сильний вітер повалив дерева з коріннямПри падінні розбили пам’ятники: на Волині на кладовищі сильний вітер повалив дерева з коріннямПри падінні розбили пам’ятники: на Волині на кладовищі сильний вітер повалив дерева з коріннямПри падінні розбили пам’ятники: на Волині на кладовищі сильний вітер повалив дерева з коріннямПри падінні розбили пам’ятники: на Волині на кладовищі сильний вітер повалив дерева з коріннямПри падінні розбили пам’ятники: на Волині на кладовищі сильний вітер повалив дерева з корінням

Читайте також:

Можливо зацікавить