Пригожин показав тіла вбитих найманців та обізвав Шойгу і Герасимова. Відео 18+

Пригожин показав тіла вбитих найманців та обізвав Шойгу і Герасимова. Відео 18+

Вночі 5 травня засновник ПВК «Вагнера» Євген Пригожин показав своїх вбитих найманців на полі усіх в крові. На ролику Пригожин не добирає слів, вживає нецензурну лексику та лає Шойгу і Герасимова.

Відповідне відео оприлюднила його пресслужба у соціальних мережах, пише ТСН.

«Це чиїсь, бл***, батьки, чиїсь сини. І ті мра**, які не дають боєприпаси, с***, будуть у пеклі жерти їх потрухи, п****. У нас не вистачає боєприпасів 70%. Шойгу, Герасимов де, бл ***, боєприпаси»,- буквально кричить Пригожин.

Він показав тіла добровольців, які за його словами, загинули лише за сьогоднішній день. Саме нестачею боєприпасів, Пригожин пояснює відсутність успіхів його бойовиків поблизу Бахмута. У своєму виступі, Пригожин не добираючи слів, звинуватив керівництво Росії.

«Ви сидите, тварюки, у дорогих клубах. Ваші діти пруться від життя, знімають ролики на YouTybe. Ви думаєте про те, що ви господарі цього життя і про те, що ви маєте право розпоряджатися їхніми життями. Думаєте про те, що якщо у вас є склади від снарядів, ви маєте на це право. Є елементарні підрахунки - якщо ви даєте норму боєприпасів, їх у п'ять разів менше. Вони прийшли сюди добровольцями і вмирають за те, щоб ви жували у своїх кабінетах із червоним деревом», - заявив він.

Читайте також:

Можливо зацікавить