Прикордонник врятував поранену на фронті вівчарку. Відео

Прикордонник врятував поранену на фронті вівчарку. Відео

Німецька вівчарка знайшла прихисток та порятунок в українських захисників на передовій. Собака прийшла на позиції прикордонників, коли вони тільки почали їх облаштовувати. Джесіка разом з нашими бійцями пережила важкі бої, а тепер перебуває у безпечному місці.

Про це повідомили у Державній прикордонній службі України та показали зворушливе відео.

 Військові дбали про вівчарку, як про свого нового бойового товариша, ділилися з нею пайками. 

«Разом із Джесікою несли службу на позиціях. Завжди була поруч. Вона дуже вдячна і розумна собака. Попереджала про небезпеку і ховалася разом з бійцями під час обстрілів», – розповів прикордонник Олег.

Якось бійці потрапили під щільний ворожий обстріл, під час якого собака через дим та вогонь втратила орієнтир і не встигла сховатися у безпечне місце. Потім з’ясувалося, що вона отримала поранення голови, шиї та лап. 

Олег спершу сам лікував собаку, а потім йому вдалося вивезти її з передової. Поранення швидко загоїлися і сьогодні Джесіка знову в хорошій формі та добре почувається.

Читайте також:

  • Лучанин сконструював і виготовляє потужні павербанки на фронт. Вони в міцному металевому корпусі, їх можна кидати, а ще вони - герметичні і не пропускають вологу.
  • Мільйон гривень зібрали для ЗСУ діти на Волині. Після повномасштабного вторгнення школярі щотижня влаштовували вуличні виступи, аби допомогти армії.

Можливо зацікавить