Призначили нового очільника патрульної поліції Волині

Призначили нового очільника патрульної поліції Волині

Управління патрульної поліції Волинської області та підрозділ у м. Ковелі мають нових керівників. 

У вівторок, 31 січня, перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький провів оперативну нараду з особовим складом Управління патрульної поліції у Волинській області. Зокрема представив двох новоспечених керівників, повідомили у патрульній поліції Волині. 

Майор поліції Дмитро Мокич очолить патрульну поліцію Волинської області.

«Протягом останнього року він обіймав посаду заступника начальника УПП у Волинській області», - інформують у дописі. 

Старший лейтенант поліції Роман Оксентюк до цього часу служив на посаді командира взводу роти ТОР УПП у Волинській області. Відтепер призначений керівником відділу організації несення служби в місті Ковель.

Призначили нового очільника патрульної поліції ВолиніПризначили нового очільника патрульної поліції ВолиніПризначили нового очільника патрульної поліції Волині

Обидва новоспечені керівники підрозділів несуть службу в патрульній поліції Волинської області з 2015 року на різних посадах, тож добре знають особливості роботи своїх підрозділів.

«Дякую усім патрульним за службу на волинській землі і бажаю успіху новопризначеним керівникам. Не підведіть, а тільки розвивайте те, що вам довірено. Віримо та знаємо, що вам це під силу», — підсумував Олексій Білошицький.

Призначили нового очільника патрульної поліції ВолиніПризначили нового очільника патрульної поліції Волині

Нагадаємо, попередній керівник волинський патрульних Андрій Крутень очолить патрульну поліцію Львівщини. Попереднього начальника управління патрульної поліції у Львівській області Романа Пилипенка відсторонили від посади через те, що він подарував своїй дівчині перепустку на проїзд площею Ринок у Львові. 

Раніше ЗМІ також повідомляли, що Управління патрульної поліції Волині може очолити Дмитро Мокич, який раніше виконував обов‘язки заступника начальника.

Можливо зацікавить