Продірявила авто, рюкзак, але застрягла у хлібині: військовий дивом врятувався від кулі під Бахмутом. Фото

Продірявила авто, рюкзак, але застрягла у хлібині: військовий дивом врятувався від кулі під Бахмутом. Фото

Під Бахмутом хлібина, ймовірно, врятувала життя українському військовому - ворожа куля продірявила машину, рюкзак і застрягла у буханці білого хліба.

Світлиною простреленої хлібини поділився журналіст Богдан Кутєпов на своїй сторінці у фейсбуці. 

«Хліб лежить серед купи закривавленого одягу, спорядження та зброї. Таких куп у лісосмугах під Бахмутом зараз дуже багато. Це одна з них. Куля продірявила машину, рюкзак і застрягла в буханці. Іншими словами, хліб, можливо, врятував життя воїна», - написав він.

Він зазначив, що такі купи із закривавленим спорядженням по всій лінії фронту й вони буквально щодня «виростають». Це фактично точки перегрузки, де бойові медики знімають одяг з поранених, аби не пропустити кровотечі.

«З поранених медики буквально зрізають одяг, аби мати доступ до ран, а іноді - аби пересвідчитися, що не проґавили на тілі маленької дірочки від уламка, через яку по дорозі до стабпункту боєць може непомітно стікати кров'ю. Це лише точка перегрузки. Відправивши «трьохсотих» далі по етапу, їхні автомати й гранати розряджають, підписують, де чиє і потім слідом за еваками передають в частини, до яких належать поранені. А одяг - так і лежить купою, поки його не вивезуть десь подалі», - додає Кутєпов.

Продірявила авто, рюкзак, але застрягла у хлібині: військовий дивом врятувався від кулі під Бахмутом. ФотоПродірявила авто, рюкзак, але застрягла у хлібині: військовий дивом врятувався від кулі під Бахмутом. Фото

Читайте також: