Ракетна атака Росії: Зеленський розповів, де найскладніша ситуація з електрикою

Ракетна атака Росії: Зеленський розповів, де найскладніша ситуація з електрикою

Український президент розповів про наслідки ракетної атаки 9 березня. Глава держави провів кілька щодо відновлення зруйнованої інфраструктури.

Про це Володимир Зеленський розповів під час свого традиційного відеозвернення.

«Чергове намагання держави-терориста воювати проти цивілізованості призвело до тимчасових відключень електрики, тепла, води у деяких наших регіонах і містах», – зазначив він.

Глава держави нагадав, що російські ракети сьогодні забрали життя шести українців. За його словами, відновлювальні роботи на енергообʼєктах тривають увесь день. Найскладніша ситуація – у Харкові та на Житомирщина. Непросто в Одесі, Києві, Запоріжжі, Дніпропетровській області.

Зеленський запевнив, що ремонтні бригади, енергетики, місцева влада, центральна влада – усі працюватимуть стільки, скільки треба, щоб відновити подачу енергії містам і районам, де зараз проблеми.

«Ми вже показали, на що здатна Україна. І хоч би скільки Росія робила підлостей, наша держава й народ все одно не будуть у кайданах. Ані ракети, ані звірства Росії в цьому не допоможуть», – наголосив глава держави.

Читайте також:

Можливо зацікавить