«Різдвяне перемир’я» по-російськи: снаряд РФ убив цілу родину на Херсонщині

«Різдвяне перемир’я» по-російськи: снаряд РФ убив цілу родину на Херсонщині

Російські війська обстріляли місто Берислав Херсонської області, внаслідок влучання снаряда в житловий будинок загинув 12-річний хлопчик і його батьки.

Про це повідомив заступник голова Офісу президента Кирило Тимошенко у телеграмі, пише Українська правда. 

«Сьогодні в місті трагічні новини. Обстріл окупантів та внаслідок влучання снаряда у будинок загинула родина. В цьому вся ницість і підлість Росії. Вранці вони говорять про "різдвяне перемир’я", а вже в обід вбивають всю сім’ю. Чим завинили чоловік, дружина та їх 12-річний син? Тим, що вони просто українці? Люди готувалися зустріти Різдво разом, але цинічний удар росіян вбив їх у власному домі..», - написав він у дописі. 

Тимошенко висловив співчуття рідним і близьким. Голова ОВА Ярослав Янушкевич не повідомляє інших деталей. У своєму телеграм-каналі він лише перепостив повідомлення заступника голови ОП.

Читати також: 

  • Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний в інтерв'ю The Economist розповів, що росіяни готують близько 200 тисяч нових солдатів, глава ЗСУ не сумнівається, що вони знову підуть на Київ.
  • Наталія Гладишева - фізична терапевтка з Херсона. Ще 23 лютого жінка не вірила, що у сучасному світі можлива війна. Але вже наступного дня прокинулася від дзвінка родича зі словами: «Росія напала». Спершу сім'я хотіла перечекати у батьків, але згодом погодилася на пропозицію куми поїхати на Рівненщину. Каже, коли проїжджали Чорнобаївку, вже чули вибухи. За трохи Наталія із сім'єю переїхали на Волинь - до Нововолинська, де стала мешкати сестра жінки із батькам

 

Можливо зацікавить