Родина із 4 осіб вчинила колективне самогубство через війну в Україні: шокувальні подробиці

Родина із 4 осіб вчинила колективне самогубство через війну в Україні: шокувальні подробиці

У Швейцарії п'ятеро людей, серед яких 8-річна дівчинка та 15-річний хлопець вчинили колективне самогубство через несправедливу війну проти України. Вижити вдалось лише хлопцю-підлітку. 

Про це пише dailymail.co.uk, передає ТСН.

Трагедія сталась 24 березня 2022 року у місті Монтре в Швейцарії. 41-річна Насрін Фераун, її сестра-близнючка Нарджіссе, 40-річний чоловік Ерік Девід та їхня восьмирічна донька загинули після падіння з 7 поверху своєї квартири. Вижив лише їхній 15-річний син. Поліція тоді відмовилась розголошувати про подію та причини трагедії, а тому про це стало відомо лише зараз. 

Мати, яка вірила в теорії змови, переконала свого чоловіка, сестру-близнючку і дітей вистрибнути з квартири на сьомому поверсі після того, як пандемія і війна в Україні переконали їх у тому, що світ не вартий того, щоб у ньому жити. 

За словами слідчих, хлопець перебував у комі, але відтоді оговтався від серйозних травм і не пам'ятає про події 24 березня 2022 року. Судово-медична експертиза не виявила жодних ознак боротьби перед смертю, а розтин не виявив слідів наркотиків. Свідки повідомили, що ніхто з членів сім'ї не кричав після падіння з балкона, що поліція пояснила колективним самогубством. 

Поліція, яка була на місці трагедії, повідомила, що в квартирі покійних було багато їжі, медикаментів, засобів гігієни - все було впорядковано і організовано. 

Сім'я була ізольована, майже не виходила на вулицю і навчала двох дітей вдома. Мати та її сестра-близнючка з підозрою ставилися до уряду та місцевої влади. 

Вони були переконані, що світ є ворожим місцем, і змусили своїх дітей повірити в це. Пандемія Covid-19 і війна в Україні лише підкріпили цю віру, вважають слідчі. 

Їхнє колективне самогубство було ретельно сплановане, навіть відрепетируване, і сім'я чекала слушного моменту, щоб «перейти в кращий світ», як з'ясувала поліція після обшуку квартири та електронних пристроїв сім'ї. 

Відомо, що родина раніше мешкала у Франції та переїхала до Швейцарії за два роки до трагедії. Батько, Ерік Давид, виріс у заможній частині Марселя і відвідував Політехнічну школу, одну з найпрестижніших шкіл країни.

Сестри-близнючки Насрін і Наржіссе Фераун виросли в сім'ї з п'ятьма дітьми, які навчалися в елітному ліцеї Анрі-IV в Парижі. Мати була стоматологом, а її сестра - офтальмологом.

Читайте також:

Можливо зацікавить

Бійці Волинської бригади ТрО на сході України знищили «буханку» росіян
відео

Бійці Волинської бригади ТрО на сході України знищили «буханку» росіян

Поховання військового
фото

Сказали, що отримав надважкі поранення, а наступного дня сповістили про смерть: на Волині попрощалися з Героєм Петром Хомичем

Працівник ТЦК, якого на Волині чоловік вдарив ножем, раніше воював
фото

Працівник ТЦК, якого на Волині чоловік вдарив ножем, раніше воював

росіянин військовий депортація
відео

Воював за Україну, а тепер «бомжує» на Волині: росіянину-добровольцю ЗСУ загрожує депортація

Виїзд за кордон

Хотів виїхати до Польщі: на Волині спіймали ухилянта-невдаху

мобілізація хвороба серце

Мобілізація 2024: які хвороби серця є підставою для звільнення від призову

спецпризначенець петиція

Планував одружитися після війни: бійцю луцького «Любарта» просять посмертно присвоїти звання Героя України

Герой загибель

З перших днів вторгнення боронив Україну: на Луганщині загинув Герой з Волині Дмитро Глущук

доброволець

Двоє його братів зараз на фронті: 19-річний доброволець, що воював разом з батьком, загинув на війні